ΡΑΚΟ

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, σάς προσκαλεί στην πρεμιέρα του θεατρικού του έργου «ΡΑΚΟ» στο θέατρο ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΑΛΜΠΕΡΤΑ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗ, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30. Το έργο μονόπρακτο – μονόλογος κατέκτησε το Α’ Βραβείο Κοινού στο 1ο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ «Θεατρικού Αναλογίου» που οργάνωσε το θέατρο Από Κοινού. Ερμηνεύει η Αγγελική Ράλλη.    

Το έργο στηρίζεται σε μια σκληρή αλήθεια, που αυθαδιάζει γύρω μας κι όμως αποσιωπάται. Η δεκαεννιάχρονη φοιτήτρια της Φιλοσοφικής και τραγουδίστρια των Fados, Εύα Δέλτα, κακοποιείται σεξουαλικά από τον πατριό της και κουβαλώντας το παιδί του, ακροβατεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ένα κορίτσι, μια παράξενη μητρότητα σε έναν άλλον κόσμο, οδηγείται στο απόγειο της θυσίας της. Άραγε, από πού ξεκινάει η αμαρτία και πού δικαιώνεται η ηθική;

Είδος: ψυχολογικό δράμα

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπαδόπουλος ( Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής – Ποιητής)
Ερμηνεία: Αγγελική Ράλλη ( Λυρική τραγουδίστρια)
Τραγούδι Fados : Αγγελική Ράλλη

Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο ώρα: 18:30

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3457904

Τιμή εισιτηρίου: 10€ , 8€ ομαδικά, 6 € ανέργων/ατέλειας

Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι
Η ΡΑΚΟ, είναι ένα θεατρικό έργο, που αναφέρεται στο αδιέξοδο που οδηγείται ένα νεαρό κορίτσι, όταν κάποιο οικείο της πρόσωπο τής στερεί το δικαίωμα να ονειρεύεται για το μέλλον. Το έργο ξεσκεπάζει τη βρομιά που κρύβεται πίσω από τον καθωσπρεπισμό ενοχοποιώντας και όσους βλέπουν τη βία μα… σιωπούν! Η ΡΑΚΟ ακουμπάει κάθε ανθρώπινη καρδιά. Θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο μελέτης για γονείς, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, νομικούς, και κάθε νέο ευαισθητοποιημένο άνθρωπο που θέλει να φωνάξει, να διαμαρτυρηθεί για τη βία και την κακοποίηση. Το σώμα και την καρδιά μας τα διαχειρίζεται η αγάπη και μόνο. Αυτή τιμωρεί τον κάθε τυχαίο που τα θεωρεί κτήμα του.

 Σας περιμένουμε να δικαιώσετε ή όχι αυτήν την αγάπη.